Portfolio Daniëlle Dietz
competenties cluster 2

Initietief

 Situatie 1.:

Taak:

Actie:

Resultaat:

Terugblik:

 

 

Situatie 2.: Medewerker, Stripdagen Houten op 27 & 28 september 2008. Hier Moest veel gebeuren qua opbouwen en helpen op het evenement zelf.

Taak: 27 september moest ik opbouwen en de 28ste  begon het evenement en moest ik helpen bij de tasjes uitgave en assisteren bij de veiling.

Actie: Bij het opbouwen moesten wij ons inbeelden wat de handigste plekken waren om alles neer te zetten. Vervolgens moesten we dit opbouwen, hierbij moest je veel initiatief nemen anders schoot het niet op.

 

Resultaat: Het opbouwen was een succes, het verliep sneller dan de werkgever verwacht had. De volgende dag bleek ook dat alles heel praktisch was ingedeeld.

Terugblik: Als ik terug kijk ben ik erg tevreden met mijn werkwijze. Ik heb goed samen gewerkt en veel initiatief genomen.


Situatie 3.: Op zondag 7 september werd de roodharige dag 2008 gehouden in de grote kerk in Breda. Er kwamen 2500 roodharige en 7500 personen aanhang. Het regende heel hard die dag, terwijl er een maximaal aantal mensen de kerk in mocht. Vele gasten stonden dus buiten in de kou. En binnen was het stampend druk.

Taak: In het begin gingen we met zijn allen 1000 tasjes vullen. Daarna ik werd zonder uitleg over wat de muntjes precies inhielden achter de munt tafel geplaatst. Deze moest mensen kopen als ze wouden eten en drinken en voor bepaalde activiteiten hadden ze een muntje nodig. Toen het daar wat rustiger werd moest ik bij de ingang van de kerk mensen tellen, zodat er nooit meer dan 1000 mensen in de kerk waren.

 Actie: Ik heb de klanten die muntjes wouden kopen zo snel mogelijk geholpen, er stond namelijk een hele lange rij. Ik heb veel initiatief genomen door verschillende bronnen te vragen waar de muntjes precies voor stonden en wat de kosten waren.

 

Resultaat: Gasten waren tevreden met hoe snel ze geholpen werden. En verzekerde mij dat ze volgend jaar weer terug zouden komen.

Terugblik: Terugkijkend heb ik goed gehandeld. Ik was bereid om veel voor de gasten te doen als ze vragen hadden en handelde zeer snel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gratis website maken?