Portfolio Daniëlle Dietz
persoonlijke introductie

Mijn naam is Daniëlle en op 26 april 1989 ben ik geboren in Hilversum.

Toen ik op mijn 18de mijn havo diploma had gehaald ben ik begonnen aan mijn studie commerciële economie. Dit bleek echter al heel snel een te oppervlakkige studie te zijn, waar je weinig praktijk ervaringen op doet. Hier voelde ik mij niet prettig bij en ben gaan zoeken naar een school en studie die beter bij mij pasten en kwam uit bij de opleiding vrijetijdsmanagement in Breda. Op deze school voel ik mij thuis en ik weet nu al zeker dat ik de goede keuze heb gemaakt.

In de toekomst wil ik grote sport- of andere evenementen van begin af aan gaan organiseren. Manager zijn van een team en samen met hun concepten bedenken en tot in de puntjes perfect uitvoeren. Ik wil graag een soort van helikopterfunctie hebben.

Om deze droom werkelijkheid te laten worden ben ik druk bezig om veel ervaring op te doen in het organiseren van evenementen doormiddel van veel meewerken op het evenement zelf, zodat ik precies kan zien wat er goed en fout gaat en waar je extra op moet letten als je zelf een evenement organiseert. Ook doe ik veel ervaring op in de voorbereiding, in bijvoorbeeld de sponsering van een evenement. Door middel van deze stappen weet ik zeker dat ik in de toekomst een goede evenementmanger zal zijn!